Skydda dig själv och din omgivning mot corona

Silvret gör att munskyddet får ett skydd som stoppar viruset samt bakterier på grund av tätheten i tyget i kombination med silvertrådarna vilkas silverjoner gör att det skyddar dig. 

Munskyddet är mycket miljövänligt och tvättbart och skyddar både dig och din omgivning så länge som munskyddet är helt och används på rätt sätt.
“MUNSKYDD365.se” beräknas hålla minst ett år eller så länge det är helt.
Obs! Tvätta ej i Tvättmaskin, då silvertrådarna kan skadas, men det går bra att spola under vattenkranen. Tillsätt gärna lite diskmedel och häng upp munskyddet så torkar det snabbt.

Våra munskydd

Hjälp till att skydda dig själv och andra människor mot bakterier och virus genom att köpa vårt säkra munskydd i tyg “Munskydd365”.

Materialet vi använder i munskyddet är vetenskapligt testat med ett skydd mot corona om 99.9%.

Materialet (tyget) är speciellt framtaget för högsta säkerhet mot bakterier och virus. Tyget består av en specialkomponerad typ av polyester (97%) samt silver (3%).

Nyhet! Munskyddet har en ny förbättrad design med näsklämma som gör att det sitter bättre. Storlekar som passar alla, munskyddet har elastiska band samt spänne, vilket gör det enkelt att anpassa för att sitta perfekt på just dig.