Tvättbart Munskydd.
För allas säkerhet.

Köp vårt testade och certifierade munskydd online. Hjälp till att skydda dig själv och andra människor genom att använda vårt säkra Munskydd! Våra munskydd är laboratorietestade och du hittar testet längst ner på sidan ”Våra Munskydd”. Munskydden utgör ett skydd mot Coronavirus med 99.99% genom en kombination av tyg och silvertrådar.

Vi rekommenderar tvätt i upp till 90 grader varmt vatten, ej maskin utan kranvatten med tillsats av diskmedel när munskyddet upplevs som smutsigt räcker gott och väl. Munskyddet beräknas hålla mer än ett år eller ungefär 50 tvättar och fungerar utmärkt så länge det är helt. Det gör vårt munskydd till ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ och givetvis säkert för dig och din omgivning.

Därför är Munskydd365 överlägset

Silvertrådar är insydda i vårt specialkomponerade tyg vilket gör att silvertrådarna i kombination med tyget stoppar virus och bakterier från att ta sig igenom munskyddet. Det innebär att så länge du bär munskyddet på ett korrekt sätt är du skyddad utifrån. Även din omgivning skyddas när du bär munskyddet.

Tyvärr har vi  tvingats konstatera att i stort sett samtliga andra munskydd som    marknadsförs saknar virusskydd.

Munskydd

Det som gör våra munskydd unika är att silvertrådar är insydda i vårt specialkomponerade tyg vilket gör att silvertrådarna i kombination med tyget stoppar virus och bakterier från att ta sig igenom munskyddet. Det innebär att så länge du bär munskyddet på ett korrekt sätt är både du och din omgivning skyddad. Nu i förbättrad version som sitter bättre över näsan, anpassade storlekar med elastiska band runt öronen samt spännen. Finns i svart och vit.

Munskydd företag

För dig som behöver storpack av munskydd så erbjuder vi ett fantastiskt pris för kvalitativa munskydd.

Om du representerar ett företag eller en organisation vill vi att du räknar ut vad det kostar ditt företag eller din organisation om 10 eller 100 personer blir sjuka i 10 dagar. Vad har det inte kostat för miljön, företag, organisationer och skattebetalarna för att ta hand om pappersmunskydd som dessutom saknar virusskydd?