“MUNSKYDD365.SE” – Tvättbart Munskydd För allas säkerhet

Köp vårt säkra och laboratorietestade “MUNSKYDD365.se”, som skyddar mot Coronaviruset “Covid 19” , Omikron, E-coli samt Stafylokocker.
Om Munskyddet används rätt får man ett skydd om 99,99% mot dessa virus och bakterier. När det gäller Herpes ger “MUNSKYDD365.se” ett potentiellt skydd mot detta virus.

I Testrapporten på sidan 4 av 11 hittar du resultatet SARS-CoV-2 infectivity by at least 4 logs = 99,99%. Längre ned finns resultatet om E-coli bakterien samt Stafylokocker som för samtliga ger “MUNSKYDD365.se” ett skydd om 4 logs = 99,99%. För Herpes ger “MUNSKYDD365.se” en påtaglig skyddseffekt.

Munskyddet är mycket miljövänligt och tvättbart och skyddar både dig och din omgivning så länge som munskyddet är helt och används på rätt sätt.
“MUNSKYDD365.se” beräknas hålla minst ett år eller så länge det är helt.
Obs! Tvätta ej i Tvättmaskin, då silvertrådarna kan skadas, men det går bra att spola under vattenkranen. Tillsätt gärna lite diskmedel och häng upp munskyddet så torkar det snabbt.

Vårt munskydd “MUNSKYDD365.se” består av ett specialkomponerat tyg av Polyester 97% och silver 3% och finns i tre storlekar: Large, Medium och Small. Munskydden har justerbara och elastiska snören runt öronen och sluter mycket tätt runt ansiktet för att undvika läckage så mycket som möjligt.

Tyvärr har vi  tvingats konstatera att i stort sett samtliga andra munskydd som marknadsförs saknar virusskydd.

Det är ett ovärdigt ett land som Sverige att de pappersmunskydd som marknadsförs och saknar virusskydd fortsätter att marknadsföras i Sverige. Detta utan att kunden upplyses om vad kunden köper. Jag vädjar till alla som säljer dessa munskydd att inse det felaktiga att göra det. Särskilt alla apoteksbolag bör omedelbart sluta marknadsföra dessa munskydd så att människor ej av misstag köper dessa munskydd utan att veta vad man inhandlar.

Hur mycket har det kostat samhället, skattebetalarna och företagen att detta bedrägeri tillåtits pågå och fortfarande pågår? Hur många människor har blivit smittade av corona i onödan och till och med avlidit?

PS. Framtiden för “MUNSKYDD365.se” ser minst sagt ljus ut! Nya mycket positiva tester pågår, och kommer att redovisas när vetenskapliga bevis kan styrka detta. Jag ser med stor tillförsikt på framtiden för “MUNSKYDD365.se”. DS.

Posjärv
2022-02-04
Vattenormen Skyddsprodukter AB
Åke Eriksson

Munskydd företag

Till Dig som tror på “MUNSKYDD365.se” erbjuder ett skydd om 99,99% mot Coronaviruset Covid-19 , Omikron, E-coli, Stafylokocker och ger ett påtagligt skydd mot Herpes, får Du nu ett fantastiskt tillfälle att bjuda det pris som du anser våra kvalitativa munskydd är värda. Det finns för närvarande 20.000 “MUNSKYDD365.se” i lager att bjuda på, erbjudandet upphör när lagret om 20.000 Munskydd har uppnåtts.
Turordningsföljden blir avgörande på beställda Munskydd vars pris accepterats av Vattenormen Skyddsprodukter AB.

“MUNSKYDD365.se” erbjuds i antal om 10, 50, 100 eller 200 stycken Munskydd.
Detta är vårt ett sätt att marknadsföra Munskyddet till fler människor inom organisationer, företag, kommuner osv.
När samtliga Munskydd är sålda och priset accepterats upphör erbjudandet, och därefter kommer Vattenormen Skyddsprodukter AB:s beslut att kontrolleras av Leif Nilsson, pensionerad Polis & Kommunalråd i Överkalix. I erbjudandet ingår moms och frakt. Leverans beräknas under kommande vecka.
Endast köp och leverans inom Sverige och för att undvika obehag måste betalning ske före leverans.